Wie is de beste arbeidsrechtadvocaat?

avatar

Wie is de beste arbeidsrechtadvocaat?Wie is de beste arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam?

Onze advocaat arbeidsrecht en ontslagrecht in Amsterdam geeft juridisch advies over alle aspecten van het arbeidsrecht. Zonder ons op de borst te willen slaan, kunnen we bogen op zo’n 20 jaar specialistische ervaring in het arbeidsrecht, veel meer dan de gemiddelde advocaat of jurist arbeidsrecht kan zeggen. Ervaring in juridisch advies, het opstellen van arbeidscontracten, onderhandelen en het voeren van gerechtelijke procedures, als het moet tot en met de Hoge Raad en terug. Alle wetswijzigingen en belangrijke jurisprudentie hebben onze arbeidsrecht advocaten de afgelopen jaren voorbij zien komen, van de WWZ tot de billijke vergoeding. 

De beste advocaten voor werkgevers en werknemers, maar ook bestuurders en de OR

Niet dat onze advocaten arbeidsrecht nu op hun lauweren rusten. Scherp blijven en alles bijhouden is in het arbeidsrecht een absoluut vereiste. Vanuit Amsterdam staan onze advocaten arbeidsrecht werkgevers en werknemers bij, maar ook bestuurders en de OR.

Waar wij ons als advocaat arbeidsrecht overdag (en als het moet ’s avonds) zoal mee bezig houden? Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in:

Het arbeidsrecht is behoorlijk uitgebreid zoals u ziet en onze arbeidsrechtadvocaten doen veel meer dan alleen adviseren over de proeftijd. Daar komt bij dat sommige contracten die niet de naam arbeidsovereenkomst dragen, ook nog eens onder de werking van de arbeidsovereenkomst kunnen vallen met alle gevolgen vandien.

Advocaten arbeidsrecht voor ontslag

Ontslag en het einde van een arbeidscontract levert enorm veel rechtspraak op. Geen wonder, want een werknemer kan veel belang hebben bij het behouden van zijn baan. Maar een werkgever kan juist veel belang hebben bij ontslag van een frauderende of disfunctionerende werknemer. In dat spanningsveld opereren onze advocaten arbeidsrecht dagelijks, bij alle vormen van ontslag:

Advocaat voor ontslagvergoeding en vaststellingsovereenkomst

Ontslag krijgen of geven gaat meestal niet vanzelf. De werknemer heeft immers recht op de wettelijke ontslagbescherming. En vaak ook recht op een ontslagvergoeding, ook wel gouden handdruk of afkoopsom genoemd. Onze advocaten arbeidsrecht in Amsterdam adviseren hier vrijwel dagelijks over, bijvoorbeeld bij het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst of beëindigingscontract. Dat is de beste en snelste oplossing voor een arbeidsconflict. Dat is ook mogelijk bij boventalligheid of bedrijfseconomische redenen.

Procederen over arbeidsrecht

Procederen bij de rechter over het arbeidsrecht zit in ons bloed. Sinds juni 2015 is hoger beroep in ontslagzaken mogelijk bij de kantonrechter (in UWV zaken) en het gerechtshof (in ontslagzaken). Alleen een advocaat is bevoegd om in hoger beroep in arbeidszaken op te treden. In geval van cassatie verwijzen wij door naar een deskundige cassatie-advocaat.

In urgente gevallen kiezen wij voor een spoedprocedure bij de kantonrechter, bijvoorbeeld bij:

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wie is de beste arbeidsrechtadvocaat?Contact met de beste advocaat arbeidsrecht in Amsterdam

Zoekt u betrokkenheid en een direct, persoonlijk contact met een ervaren specialist arbeidsrecht? Bel onze gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht en ontslagrecht in Amsterdam voor juridisch advies over alle arbeidsrechtelijke onderwerpen.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam