Vaststellingsovereenkomst juridisch beoordelen en controleren

avatar

Direct juridisch advies controleren vaststellingsovereenkomst Amsterdam online uploaden advocaat ontslagrecht ontslag

Vaststellingsovereenkomst controleren en online checken: alles wat u moet weten over uw vaststellingsovereenkomst, ontslag en recht op WW uitkering

vaststellingsovereenkomst controleren Direct juridisch advies Amsterdam online uploaden advocaat ontslagrecht ontslagVaststellingsovereenkomst controleren? U heeft als werknemer een ontslagvoorstel ontvangen voor een wederzijds akkoord (ontslag met wederzijds goedvinden). Uw werkgever wil u ontslaan via een ontslagovereenkomst en u wenst persoonlijk juridisch (on line) advies over het voorstel tot ontslag? Bijvoorbeeld over de fictieve opzegtermijn, over WW aanvragen of het bedrag aan vergoeding (transitievergoeding)? Vraag onze juristen in Amsterdam om advies voordat u ontslag met wederzijds goedvinden gaat tekenen en laat ons uw vaststellingsovereenkomst eerst controleren. 

Vul onderstaand formulier in en upload uw vaststellingsovereenkomst bij een aanbod voor vrijwillig ontslag. De gespecialiseerde advocaat ontslagrecht van WS Advocaten Amsterdam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op over de schikking.

Er zijn allerlei redenen om een vaststellingsovereenkomst te sluiten. Bijvoorbeeld bij:

 • een verstoorde arbeidsrelatie
 • disfunctioneren
 • bedrijfseconomische omstandigheden
 • arbeidsconflict

Check op alle onderdelen van de ontslagovereenkomst: o.a. UWV proof

De advocaat zal de beëindigingsovereenkomst op alle onderdelen met u bespreken en u adviseren over het ontslagvoorstel. Wij controleren o.a. voor u het recht op een WW uitkering (UWV proof) en de hoogte van de ontslagvergoeding (transitievergoeding). Als nodig zal de advocaat in overleg met u een tegenvoorstel doen of onderhandelen met de werkgever voor de beste ontslagregeling.

Lees hier alles over vaststellingsovereenkomst en ontslag


Vul uw gegevens in en upload uw beëindigingsovereenkomst. Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk met juridisch advies over het ontslagvoorstel. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken met onze advocaat ontslagrecht om de overeenkomst te controleren op ons kantoor in Amsterdam.


Contactformulier: mijn beëindigingsovereenkomst controleren

Uw naam (verplicht)

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst.

Upload bestanden

 

U kunt ons ook mailen naar info@wsadvocaten.nl


Direct juridisch advies over uw vaststellingsovereenkomst Amsterdam online uploaden advocaat ontslagrecht ontslagWij controleren, adviseren en onderhandelen sinds 1997 over alle onderdelen van ontslagovereenkomsten 

 

 • UWV proof (recht op WW uitkering beoordelen)
 • eindafrekening: vergoeding van de openstaande vakantiedagen en verlofuren (verlofsaldo), vakantiegeld
 • outplacement budget
 • bonus en dertiende maand of eindejaarsuitkering
 • provisieregeling en aandelenregeling
 • getuigschrift en referenties
 • einddatum of beëindigingsdatum
 • transitievergoeding berekenen en onderhandelen
 • vrijstelling van werk
 • postcontractuele bedingen (zoals relatiebeding en concurrentiebeding)
 • vergoeding van de juridische advocaat kosten
 • inleveren of behouden leaseauto, laptop, telefoon, pensioenrechten
 • finale kwijting over en weer.

Werkgever vergoedt de kosten van juridisch advies bij een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst

Wij blijven bij onze controle normaalgesproken binnen het budget dat de werkgever u in het kader van advies over de beëindigingsovereenkomst ter beschikking stelt voor juridisch advies, of onderhandelen met de werkgever over de vergoeding van de juridische kosten.


Vaststellingsovereenkomst advies bij ontslag met wederzijds goedvinden amsterdam controleren en beoordelenWS Advocaten Amsterdam arbeidsrecht is gespecialiseerd in het controleren van ontslag met wederzijds goedvinden via een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst. U kunt ons uiteraard ook bellen voor juridisch advies of een afspraak maken met een van onze advocaten arbeidsrecht op ons kantoor in Amsterdam over vaststellingsovereenkomsten: 020-5221999.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...
Call Now Button
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam