Advocaat toevoeging bij ontslag in Amsterdam

avatar

Toevoeging pro deo advocaat bij ontslag Advocaat toevoeging bij ontslag in Amsterdam pro deo ‘advocaat van onvermogen’

Ontslagen en u zoekt een toevoeging advocaat (pro deo op basis van een toevoeging)? Bent u particulier, dan kunt u bij ontslag een beroep doen op gesubsidieerde rechtsbijstand. Bij ontslag of een arbeidsconflict komt u mogelijk in aanmerking voor een advocaat op toevoeging. Dat betekent dat u aan de pro deo advocaat van WS Advocaten Amsterdam bij ontslag of een arbeidsconflict alleen uw eigen bijdrage betaalt. Bij een gerechtelijke procedure, betaalt u dan een gedeelte van de griffierechten (ca. € 79). Voor het overige is het advies van de pro deo toegevoegde advocaat arbeidsrecht bij ontslag met gefinancierde rechtsbijstand gratis. 

Gesubsidieerde rechtsbijstand: eigen bijdrage en Juridisch Loket

De hoogte van de eigen bijdrage bij gefinancierde rechtsbijstand in geval van ontslag is afhankelijk van het inkomen van twee jaar geleden, zoals dat bekend is bij de belastingdienst. Verder worden de kosten van de een gespecialiseerde toevoeging advocaat arbeidsrecht betaald door de overheid.

Bel een advocaat arbeidsrecht: 020 – 522 1999  

WS Advocaten in Amsterdam zorgt ervoor dat u bij ontslag of arbeidsconflict een korting krijgt op de eigen bijdrage. Dat doen wij door samen te werken met het Juridisch Loket en de Raad voor de Rechtsbijstand.

Alles wat u weten wilt over ontslag leest u hier

Lees hier alles over ontslag en wat WS Advocaten voor u kan betekenen.

Gesubsidieerde rechtsbijstand bij een pro deo advocaat arbeidsrecht

Het grote voordeel van het inschakelen van een pro deo toevoegingsadvocaat van advocatenkantoor WS Advocaten bij een arbeidsconflict of conflict, is dus dat u in dit geval zelf niet voor alle kosten opdraait. Dat is bijvoorbeeld niet het geval als een jurist inschakelt, die geen toevoegingsadvocaat is. Daar betaalt u het volledige bedrag.

Geen toevoeging bij ontslag: redelijk uurtarief

Voor het geval u als particulier in geval van een arbeidsconflict niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kunt u de advocaat zelf betalen (dat vindt de overheid). Dan geldt bij arbeidszaken ons starttarief van € 180,00 per uur exclusief btw.

toevoeging Advocaat Amsterdam ontslag ‘advocaat van onvermogen’ Contact met toevoeging advocaat arbeidsrecht Amsterdam bij ontslag met gesubsidieerde rechtsbijstand

Zoekt u betrokkenheid en een direct, persoonlijk contact met een ervaren specialist arbeidsrecht in Amsterdam? Bel onze gespecialiseerde toevoeging advocaat arbeidsrecht en ontslagrecht voor vragen en gratis juridisch advies bij ontslag.

 

Advocaat Amsterdam

Call Now Button