Gratis spreekuur WS Advocaten in Amsterdam

 

spreekuur advocatenkantoor Amsterdam, gratis juridisch advies van advocaten Amsterdam Zuid juridisch loket

Spreekuur advocatenkantoor, gratis juridisch advies in Amsterdam Zuid elke woensdag 16 – 17.30 uur.

Spreekuur voor juridische vragen in Amsterdam. Advocatenkantoor WS Advocaten in Amsterdam Zuid (Rooseveltlaan 2, Rivierenbuurt) houdt elke woensdag tussen 16 en 17.30 uur een gratis spreekuur waar onze advocaten u vrijblijvend juridisch advies geven.

Tijdens dit wekelijkse advocatenspreekuur kunt u aan onze advocaten uw juridisch probleem of conflict voorleggen. Onze advocaten en juristen in Amsterdam bespreken dan gratis uw hulpvraag waarvoor u een advocaat nodig heeft. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn geen kosten verbonden.

Maak afspraak voor juridisch spreekuur

Juridisch advies van advocaten Amsterdam tijdens gratis spreekuur voor bedrijven en particulieren 

Tijdens het spreekuur geven onze advocaten gratis en vrijblijvend juridisch advies op ons kantoor aan de Rooseveltlaan 2 in Amsterdam Zuid op de volgende gebieden:

Als nodig brengen wij u in contact met het Juridisch Loket voor een korting op de eigen bijdrage als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Het juridisch loket verwijst u dan naar een van onze advocaten die voor u de aanvraag gefinancierde rechtshulp in orde maakt. U hoeft dus zelf geen afspraak te maken met het juridisch loket.

Inplannen gratis juridisch advocaten spreekuur in Amsterdam 

U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer zodat wij de afspraak voor het spreekuur met u kunnen inplannen.

NB: wij geven geen gratis advies over vaststellingsovereenkomsten als de werkgever de juridische kosten vergoedt. U kunt hiervoor een aparte afspraak maken.

Inloopspreekuur advocatenkantoor Amsterdam, gratis juridisch spreekuur advocaten WS Advocaten en mediators

Rooseveltlaan 2 – 4

1078 NH Amsterdam

020-5221999

info@wsadvocaten.nl

 

Call Now Button