mr. Roland E. Gerritsen

avatar

Ik ben gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als advocaat. Aanvankelijk werkte ik bij advocatenkantoor Van Loben Sels & Van Wijk in Haarlem. In 1987 begon ik mijn kantoor in Aalsmeer. Voorheen werkte ik bij advocatenkantoor Levenbach en Gerritsen, gevestigd in Amsterdam en Schiphol-Rijk. Sinds 2018 ben ik als advocaat verbonden aan WS Advocaten en mediators in Amsterdam.

Mijn specialisatie is ondernemingsrecht, fusie en overname, belastingrecht, bankrecht, faillissement, contractenrecht alsmede EU-recht. U kunt mij leren kennen als een zeer ervaren, vasthoudende advocaat en uitstekende onderhandelaar.

Bel mr. Roland E. Gerritsen: 020 – 522 1999  

In mijn praktijk zet ik mij in voor grote en kleine bedrijven, en spreek Frans, Duits en Engels. Als raadsman in de o.a. bekende kwestie Chipshol heb ik goede resultaten behaald.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten sta ik met de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht;
  • Burgerlijk procesrecht/litigation;
  • Bank- en financieel recht.

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik ben lid van de Vereniging Agrarisch recht en Corporate Litigation Lawyers. 

advocaat-amsterdam-tel  003120 5221999         advocaat-amsterdam-ondernemingsrecht e-mail

 

Advocaat Amsterdam

Call Now Button