Huurrecht advocaat Amsterdam: mr. Victor Oranje

avatar

victor oranje

Victor Oranje

Huurrecht advocaat Amsterdam: Victor Oranje is vroeger circa twintig jaar werkzaam geweest als jurist bij de Vreemdelingendienst en de politie in Amsterdam. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de advocatuur. “Bij de vreemdelingendienst en politie hield ik mij bezig met het bestuursrecht en het civiele recht. De kennis en praktische juridische ervaring die ik daar heb opgedaan, komen mij nu in de praktijk goed van pas”.

Huurrecht advocaat Amsterdam: Victor Oranje

Victor Oranje: “De nadruk in mijn praktijk ligt op het bestuurs– en huurrecht. Ik houd mij vooral bezig met handhavingszaken zoals: bestuursdwang, bestuurlijke boetes en ontruiming”.

Bel mr. Victor Oranje: 020 – 522 1999  

De huurrechtzaken lopen wat dat betreft uiteen. Victor Oranje staat zowel huurder als verhuurder bij in complexe huurgeschillen. Dit kan gaan over de verplichtingen van bijvoorbeeld:

  • huurder of verhuurder;
  • beëindiging huur;
  • onderverhuur;
  • verhuur via airbnb (ook vergelijkbare websites);
  • advisering over vakantieverhuur;
  • B&B;
  • het opstellen van huur- of verhuurcontracten.

Victor Oranje: specialisaties

“Naast dat de nadruk van mijn praktijk ligt op het bestuurs- en huurrecht, ben ik van oudsher gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Verder behandel ik met name ontslagprocedures en disciplinaire maatregelen.

Mijn ervaring is dat overtuigingskracht, vasthoudendheid en het gebruik van de juiste argumenten bepalend zijn voor een goede afloop”.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten is Victor Oranje geregistreerd op het rechtsgebied huurrecht en bestuursrecht. “Op grond van deze registratie ben ik verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied”.

Wilt u contact opnemen met Victor Oranje? Bekijk hieronder zijn contactgegevens:

advocaat-amsterdam-tel 020 5221999     advocaat-amsterdam-mail e-mail

Bekijk hier meer over familierecht advocaat Amsterdam.

 

Advocaat Amsterdam

Call Now Button