mr. Victor Oranje (jurist)

avatar

victor oranje jurist huurrecht amsterdam

Victor Oranje (jurist huurrecht en bestuursrecht)

Ik ben vroeger circa twintig jaar werkzaam geweest als jurist bij de Vreemdelingendienst en de politie in Amsterdam. Thans ben ik aan dit kantoor verbonden als jurist/gemachtigde, niet zijnde advocaat. “Bij de vreemdelingendienst en politie hield ik mij bezig met het bestuursrecht en het civiele recht. De kennis en praktische juridische ervaring die ik daar heb opgedaan, komen mij nu in de praktijk goed van pas”.

Huurrecht en bestuursrecht jurist Amsterdam: Victor Oranje

Victor Oranje: “De nadruk in mijn praktijk als jurist/gemachtigde (bij het kantongerecht) ligt op het bestuurs– en huurrecht. Ik houd mij vooral bezig met handhavingszaken zoals: bestuursdwang, bestuurlijke boetes en ontruiming”.

Bel jurist mr. Victor Oranje: 020 – 522 1999  

De huurrechtzaken lopen wat dat betreft uiteen. Victor Oranje staat als jurist zowel huurder als verhuurder bij in complexe huurgeschillen bij het kantongerecht. Dit kan gaan over de verplichtingen van bijvoorbeeld:

  • huurder of verhuurder;
  • beëindiging huur;
  • onderverhuur;
  • verhuur via airbnb (ook vergelijkbare websites);
  • advisering over vakantieverhuur;
  • B&B;
  • het opstellen van huur- of verhuurcontracten.

Jurist mr. Victor Oranje: specialisaties AirBnB, huur en bestuursrecht

“Mijn ervaring als jurist en gemachtigde is dat overtuigingskracht, vasthoudendheid en het gebruik van de juiste argumenten bepalend zijn voor een goede afloop”.

Victor Oranje is jurist, geen advocaat. Wilt u contact opnemen met jurist mr. Victor Oranje? Bekijk hieronder zijn contactgegevens:

advocaat-amsterdam-tel 020 5221999     advocaat-amsterdam-mail e-mail

Call Now Button