Mr. Ruchama Bwefar

avatar

advocaat amsterdam Ruchama Bwefar

Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt in de financiële sector, waarbij compliance de boventoon voerde, heb ik besloten met deze ervaring de advocatuur in te gaan. In augustus 2021 sloot ik mij aan bij WS Advocaten. Ik richt mij als advocaat op lastige situaties waar werkgevers (bedrijven) en werknemers mee te maken hebben.

Als student was ik geïnteresseerd in arbeidsrecht en ook tijdens mijn werkzame leven heb ik dit rechtsgebied altijd bijgehouden. Met de financiële crisis, welke in 2008 inzette, adviseerde ik de financiële wereld. Dit bracht mij kennis en ervaring die ik nu inzet bij het ondersteunen van de werknemers en ondernemers.

Met name voor deze laatste groep is het niet altijd even gemakkelijk om om te gaan met regelgeving die vaak in de basis is ingericht op grote ondernemers en bedrijven. Dit geldt zowel arbeidsrecht als ondernemersrecht, maar bijvoorbeeld ook het financiële recht en het privacyrecht. Daarnaast zijn de ondernemers vaak onderdeel van het kloppend hart van een omgeving, creëren zij een belangrijk deel van onze werkgelegenheid en zijn zij daarmee onmisbaar in de samenleving.

Mijn aandachtsgebieden zijn daarom arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

U kunt als werknemer bij mij terecht voor arbeidsconflicten zoals bijvoorbeeld achterstelling op de werkvloer door discriminatie op het gebied van bijvoorbeeld gender, seksuele voorkeur, ziekte, afkomst of religie. Maar bijvoorbeeld ook discriminatie door zwangerschap of voor problemen omtrent verlof. Vanzelfsprekend bent u bij mij ook aan het juiste adres voor hulp bij (het voorkomen van) ontslag zoals bemiddeling of ondersteuning bij een vaststellingsovereenkomst / beëindigingsovereenkomst en het doornemen van of onderhandelen over uw arbeidsovereenkomst.

Bovenstaande geldt natuurlijk ook voor u als werkgever aan de andere kant van de tafel. Maar u kunt ook bij mij terecht voor vragen of hulp bij problemen rondom bijvoorbeeld (langdurige) ziekte van een werknemer, een werknemer die de kantjes er vanaf loopt of bijvoorbeeld problemen met UWV.

Maar ook voor vragen en problemen rondom bijvoorbeeld contracten, de TOZO, of TVL, of  een bankrekening die geweigerd wordt omdat u actief bent in een sector of land die op de lijst van risicovolle sectoren of landen staat.

Naast mijn werk als advocaat ben ik betrokken bij diverse verenigingen en instellingen.

 

Call Now Button
advocaat amsterdam