Mr. Maria Ok

avatar

advocaat arbeidsrecht huurrecht

Sinds 2018 ben ik advocaat. Ik houd mij bezig met het arbeidsrecht en huurrecht. Werkgevers, werknemers, verhuurders en huurders kunnen bij mij terecht voor advies, maar ook voor rechtsbijstand in procedures dan wel het opstarten hiervan. Ik ben op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en adviseer hierover graag en indien nodig sta ik voor u klaar om te procederen. Ik maak er mijn werk van om samen met u het beste resultaat te behalen.
 
Op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ben ik geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.
 
Ik ben lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).
 

Bel mr. OK: 020 – 522 1999  

Bel mr. OK: 0619434615

 

Advocaat Amsterdam

advocaat amsterdam
Call Now Button