Juridisch advies voor werkgevers

avatar

juridisch advies voor werkgevers Amsterdam
Juridisch advies voor werkgevers regio Amsterdam: antwoord op alle vragen over arbeidsrecht, arbeidsconflict en ontslag

Juridisch advies voor werkgevers MKB en andere bedrijven in en buiten Amsterdam: onze ervaren advocaten in Amsterdam zijn specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht. Sinds 1997 staat WS advocaten werkgevers (bedrijven en ondernemingen, ook MKB en bestuurders) landelijk bij in alle facetten van o.a. ontslag en arbeidsconflict.

Niet iedere werkgever in Amsterdam en omstreken vindt gemakkelijk zijn weg in het arbeidszaken. Dat is niet zo vreemd, omdat de wet en rechtspraak over zaken uit het arbeidsrecht voortdurend veranderen. Daarom zijn onze advocaten en juristen in Amsterdam als juridisch adviseur op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en ontslagrecht, zoals de nieuwste wetgeving en jurisprudentie. Wij werken doelgericht en met gevoel voor service, tevens is onze prijs schappelijk. U wordt als werkgever bij een probleem met personeel direct met juridisch advies geholpen door een ervaren (proces) advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslagrecht, dus een expert die juridisch en praktisch met u meedenkt.

Bel nu een advocaat arbeidsrecht: 020 – 522 1999  

Arbeidscontracten voor werkgevers opstellen en aanpassen

Veel juridische problemen (en procedures) kunnen wij voor u als werkgever voorkomen met een helder arbeidscontract en bijlagen (zoals reglementen): bijvoorbeeld een vast contract, contract voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd, nuluren of oproepcontract (flexcontract). Elk contract over arbeidsvoorwaarden is maatwerk. Onze advocaat arbeidsrecht in regio Amsterdam geeft juridisch advies aan werkgevers bijvoorbeeld bij het opstellen en beoordelen van:

Advies aan werkgever bij arbeidsconflict

Iedere werkgever krijgt, zelfs met een goed arbeidscontract, wel eens te maken met het arbeidszaken; bijvoorbeeld met een zieke werknemer, een disfunctionerende werknemer (bijvoorbeeld bij een verbetertraject wegens onvoldoende functioneren) of een verstoorde arbeidsverhouding. Onze advocaat arbeidsrecht in Amsterdam geeft werkgevers juridisch advies als zich tijdens het dienstverband complicaties met personeel voordoen, zoals:

Ontslag advocaat voor werkgevers

Wij geven werkgevers juridisch advies aan werkgevers over alle vormen van ontslag (ook in hoger beroep), tevens voeren wij voor werkgevers ontslagprocedures. Als arbeidsjurist adviseren en procederen wij over:

Juridisch advies ZZP

Tenslotte is het soms de vraag of er wel of niet sprake is van een arbeidscontract, zoals bij een ZZP-, stage– of opdrachtovereenkomst. Ook over deze randgebieden hebben wij de nodige kennis in huis.

Onze ervaren advocaten in Amsterdam adviseren u als arbeidsrechtspecialist graag bij alle vragen over uw arbeidszaken. Wij onderhouden een direct contact met u, met marktconforme tarieven.

Juridisch advies voor werkgevers AmsterdamContact met arbeidsrecht advocaat voor juridisch advies aan werkgevers in Amsterdam

Neem contact op met onze gespecialiseerde advocaat in Amsterdam voor juridisch advies aan werkgevers als u als werkgever of ondernemer vragen heeft over arbeidsrecht of ontslag.

[ratings]

Call Now Button