Gratis juridisch advies arbeidsrecht en ontslag: spreekuur WS Advocaten op woensdagmiddag

avatar

Gratis juridisch advies arbeidsrecht in Amsterdam

Gratis juridisch advies arbeidsrecht advocaat Amsterdam Zuid Rivierenbuurt juridisch loket spreekuur

Gratis juridisch advies arbeidsrecht en ontslag, spreekuur advocatenkantoor Amsterdam Zuid Rivierenbuurt woensdag 16 – 17.30 uur

Gratis juridisch advies over arbeidsrecht en ontslag: advocatenkantoor WS Advocaten in Amsterdam Zuid (Rooseveltlaan 2, Rivierenbuurt) houdt elke woensdagmiddag tussen 16 en 17.30 uur na afspraak een gratis loopspreekuur arbeidsrecht waar onze advocaten arbeidsrecht particulieren en bedrijven (ondernemers) gedurende 15 minuten juridisch advies geven. Tijdens dit wekelijkse advocatenspreekuur kunt u aan onze advocaten uw juridisch probleem of arbeidsconflict voorleggen.

Maak afspraak voor juridisch spreekuur

Vragen over arbeidsrecht en ontslag in Amsterdam

Onze arbeidsrechtadvocaten geven tijdens het spreekuur gedurende 15 minuten antwoord op alle vragen over arbeidscontract, salaris, UWV, ontslag etc. Onze advocaten en juristen in Amsterdam bespreken dan vrijblijvend uw hulpvraag of andere vragen over arbeidsrecht waarvoor u een arbeidsrechtadvocaat nodig heeft. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn dus geen kosten verbonden.

Gratis advies arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers 

Het spreekuur met gratis juridisch advies is bedoeld voor zowel ondernemers (werkgevers) als particulieren (werknemers) op elke woensdagmiddag van 16 tot 17.30 uur in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt.

Juridisch advies arbeidsrecht en ontslagrecht tijdens advocatenspreekuur 

Tijdens het spreekuur geven onze advocaten en specialisten arbeidsrecht gratis en vrijblijvend juridisch advies op ons kantoor aan de Rooseveltlaan 2 in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt. Advies over een vaststellingsovereenkomst valt buiten het gratis advies. 

Spreekuur overige rechtsgebieden

Naast vragen op het gebied van werkgever en werknemer of ontslagrecht kunt u tijdens het gratis juridisch inloopspreekuur in de Rivierenbuurt / Zuid ook bij onze advocaten terecht voor vragen of juridisch advies op de volgende gebieden:

Juridisch loket en Raad voor de Rechtsbijstand, gefinancierde rechtshulp

Indien nodig brengen wij u in contact met  het juridisch loket voor een korting op de eigen bijdrage als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Het juridisch loket verwijst u dan naar een van onze advocaten die voor u de aanvraag gefinancierde rechtshulp in orde maakt. U hoeft dus zelf geen afspraak te maken met het juridisch loket.

Gratis juridisch advies: bel ons voor inplannen spreekuur arbeidsrecht in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt

U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer zodat wij de afspraak voor het spreekuur arbeidsrecht en ontslag op de woensdagmiddag op ons kantoor voor u tijdig kunnen inplannen.

NB: geen gratis advies over vaststellingsovereenkomst als de werkgever de juridische kosten vergoedt.


Arbeidsrecht advocaat, gratis juridisch advies Amsterdam, gratis juridisch spreekuur advocaten Rivierenbuurt werkgever werknemer voor arbeidscontract en ontslag WS Advocaten en mediators

Rooseveltlaan 2 – 4

1078 NH Amsterdam

020-5221999

info@wsadvocaten.nl

[ratings]

Call Now Button