De beste arbeidsrechtadvocaat?

avatar

Wie is de beste arbeidsrecht advocaat in AmsterdamDe beste arbeidsrechtadvocaat van Amsterdam

De beste arbeidsrechtadvocaat in Amsterdam, wie is dat? Onze advocaat arbeidsrecht en ontslagrecht in Amsterdam geeft juridisch advies over alle aspecten van het arbeidsrecht. Wij kunnen bogen op meer dan 20 jaar specialistische ervaring in het arbeidsrecht. Ervaring is de beste leermeester. Ervaring in juridisch advies over arbeidsrecht, het opstellen van arbeidscontracten, onderhandelen en het voeren van gerechtelijke procedures, als het moet tot en met de Hoge Raad en terug.

Bel nu een advocaat arbeidsrecht: 020 – 522 1999  

Onderaan deze pagina ziet u enkele voorbeelden van rechtszaken die wij als advocaat arbeidsrecht in en buiten Amsterdam hebben behandeld. Deze uitspraken zijn, vanwege hun belang voor de rechtspraktijk, gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle wetswijzigingen en jurisprudentie, van de WWZ tot de billijke vergoeding.

De beste advocaten voor werkgevers en werknemers, maar ook voor bestuurders en de OR

Niet dat onze advocaten arbeidsrecht nu op hun lauweren rusten. Ook het beste paard kan struikelen. Scherp blijven en alles bijhouden is in het arbeidsrecht van nu daarom een absoluut vereiste. Vanuit Amsterdam staan onze advocaten arbeidsrecht werkgevers en werknemers naar beste weten en kunnen bij. Waar wij ons als advocaat arbeidsrecht overdag (en als het moet ’s avonds) zoal mee bezig houden? Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in de volgende onderdelen van het arbeidsrecht:

Het arbeidsrecht is behoorlijk uitgebreid zoals u ziet en onze arbeidsrechtadvocaten doen veel meer dan alleen adviseren over bijvoorbeeld de proeftijd. Daar komt bij dat sommige contracten die niet de naam arbeidsovereenkomst dragen, ook nog eens onder de werking van de arbeidsovereenkomst kunnen vallen met alle gevolgen vandien, zoals ontslagbescherming en doorbetaling bij ziekte.

De beste advocaten arbeidsrecht voor ontslag

Ontslag en het einde van een arbeidscontract levert enorm veel rechtspraak op. Geen wonder, want een werknemer kan veel belang hebben bij het behouden van zijn baan. Maar een werkgever kan vinden dat hij een frauderende of disfunctionerende werknemer maar het beste kan ontslaan. In dat spanningsveld opereren onze advocaten arbeidsrecht in Amsterdam dagelijks, bij alle vormen van ontslag:

Advocaat in Amsterdam voor ontslagvergoeding en vaststellingsovereenkomst

Ontslag krijgen of geven gaat meestal niet vanzelf. Nederland is een van de landen met de beste ontslagbescherming voor werknemers. Daarnaast is er ook vaak recht op een ontslagvergoeding, ook wel gouden handdruk of afkoopsom genoemd. Onze advocaten arbeidsrecht in Amsterdam adviseren hier dagelijks over, bijvoorbeeld bij het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst of beëindigingscontract. Een ontslagovereenkomst is vaak het beste alternatief als oplossing van een arbeidsconflict. Dat is ook mogelijk bij boventalligheid of bedrijfseconomische redenen.

Procederen over arbeidsrecht

Procederen bij de rechter over het arbeidsrecht zit in ons bloed. Sinds juni 2015 is hoger beroep in ontslagzaken mogelijk bij de kantonrechter (in UWV zaken) en het gerechtshof (in ontslagzaken). Alleen een advocaat is bevoegd om in hoger beroep in arbeidszaken op te treden. In geval van cassatie verwijzen wij door naar een deskundige cassatie-advocaat met wie wij goede ervaringen hebben.

In urgente gevallen kiezen wij voor een spoedprocedure bij de kantonrechter, bijvoorbeeld bij:

Gerechtelijke uitspraken arbeidsrecht

De resultaten van de inspanningen van onze advocaten arbeidsrecht in Amsterdam komen het beste tot uitdrukking in gerechtelijke uitspraken. Enkele voorbeelden van arbeidszaken waarin onze advocaat mr. P.Chr. Snijders cliënten met succes heeft bijgestaan bij rechtbank en/of gerechtshof zijn de volgende:

Nieuwsgierig geworden naar wat wij als advocaat arbeidsrecht in Amsterdam voor u kunnen betekenen?


Wie is de beste arbeidsrechtadvocaat? Persoonlijk contact met advocaat arbeidsrecht in Amsterdam

Zoekt u betrokkenheid en een direct, persoonlijk contact met een ervaren specialist arbeidsrecht? Bel onze gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht en ontslagrecht in Amsterdam mr. P.Chr. Snijders voor juridisch advies en procedures over alle arbeidsrechtelijke onderwerpen.

 

 

 

Call Now Button