Arbeidsrecht werkgever Amsterdam

avatar

Arbeidsrecht werkgever Amsterdam
Advocaat arbeidsrecht voor werkgevers

Arbeidsrecht voor werkgevers in Amsterdam: onze advocaten in Amsterdam zijn specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht. Sinds 1997 staat WS advocaten werkgevers (niet alleen bedrijven en ondernemingen, maar ook MKB en bestuurders) bij in alle facetten van o.a. ontslagrecht.

Niet iedere werkgever vindt gemakkelijk zijn weg in het arbeidszaken. Dat is niet zo vreemd, omdat de wet en rechtspraak voortdurend veranderen. Daarom zijn onze advocaten in Amsterdam op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en ontslagrecht. Wij werken doelgericht en met gevoel voor service, tevens is onze prijs schappelijk. U wordt bij een probleem met personeel direct geholpen door een ervaren (proces) advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht, dus een expert die met u meedenkt.

Bel nu een advocaat arbeidsrecht: 020 – 522 1999  

Arbeidscontracten voor werkgevers

Veel problemen (en procedures) kunnen wij voor u als werkgever voorkomen met een helder arbeidscontract: bijvoorbeeld voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd, nuluren of oproepcontract. Onze advocaat arbeidsrecht begeleidt werkgevers bijvoorbeeld bij het opstellen en beoordelen van:

Werkgever en arbeidsconflict

Iedere werkgever krijgt, zelfs met een goed arbeidscontract, te maken met het arbeidszaken; bijvoorbeeld  een zieke werknemer, een disfunctionerende werknemer of een verstoorde arbeidsverhouding. Onze advocaat arbeidsrecht adviseert werkgevers als zich tijdens het dienstverband complicaties met personeel voordoen zoals:

Ontslag advocaat voor werkgevers

Wij adviseren niet alleen werkgevers bij alle vormen van ontslag (ook in hoger beroep), maar voeren ook ontslagprocedures voor een werkgever:

Tenslotte is het soms de vraag of er wel of niet sprake is van een arbeidscontract, zoals bij een ZZP-, stage– of opdrachtovereenkomst. Ook over deze randgebieden hebben wij de nodige kennis in huis.

Onze ervaren advocaten in Amsterdam adviseren u als werkgever graag bij vragen over het arbeidszaken. Wij onderhouden direct contact met u, met marktconforme tarieven.

Arbeidsrecht werkgever AmsterdamContact met arbeidsrecht advocaat werkgever

Kortom, neem contact op met onze gespecialiseerde advocaat in Amsterdam voor werkgevers als u als werkgever of ondernemer vragen heeft over arbeidsrecht of ontslag.

[ratings]

Call Now Button