Arbeidsrecht advocaat werkgever

avatar

Arbeidsrecht advocaat werkgever
Advocaat arbeidsrecht voor werkgever

Onze arbeidsrecht advocaat voor werkgevers in Amsterdam en omgeving is specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht. Sinds 1997 staat WS advocaten werkgevers (bedrijven en ondernemingen, ook MKB en bestuurders) bij in alle facetten van het arbeidsrecht en ontslagrecht. Niet iedere werkgever vindt zijn weg in het arbeidsrecht. Dat is niet zo vreemd, want het arbeidsrecht is gecompliceerd en verandert voortdurend. Onze arbeidsrecht advocaten in Amsterdam zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht en ontslagrecht. Wij werken doelgericht en met gevoel voor service. Onze prijs is schappelijk. U wordt direct geholpen door een ervaren (proces) advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht, een expert die met u meedenkt.

Bel nu een advocaat arbeidsrecht: 020 – 522 1999  

Arbeidscontracten voor werkgevers

Veel problemen (en procedures) kunnen al worden voorkomen met een helder arbeidscontract: voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd, nuluren of oproepcontract. Onze advocaat arbeidsrecht begeleidt werkgevers bij het opstellen en beoordelen van:

Werkgever en arbeidsconflict

Iedere werkgever krijgt, ook met een goed arbeidscontract, te maken met het arbeidsrecht. Een zieke werknemer, een disfunctionerende werknemer of een verstoorde arbeidsverhouding. Onze advocaat arbeidsrecht adviseert werkgevers als zich gedurende het dienstverband complicaties met het personeel voordoen zoals:

Ontslag advocaat voor werkgevers

Wij adviseren werkgevers bij alle vormen van ontslag (ook in hoger beroep):

Soms is het de vraag of er wel of niet sprake is van een arbeidscontract, zoals bij een ZZP-, stage– of opdrachtovereenkomst.

Onze ervaren arbeidsrecht advocaat in Amsterdam adviseert u graag bij vragen over het arbeidsrecht. Wij houden direct contact met u en hanteren marktconforme tarieven.

Arbeidsrecht advocaat werkgeverContact met arbeidsrecht advocaat werkgever

Neem contact op met onze gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat voor werkgevers als u als werkgever of ondernemer vragen heeft over arbeidsrecht of ontslag.

[ratings]

Call Now Button