Advocaat voor ondernemers Amsterdam

avatar

Advocaat Advocatenkantoor Amsterdam CentrumAdvocaat voor ondernemer, bedrijven en particulier in Amsterdam

De advocaten van Advocatenkantoor WS Advocaten, in Amsterdam, zijn specialist in één of meer rechtsgebieden. Hierdoor kunnen wij aan onze cliënten full-service verlenen. Vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid, treden wij op voor ondernemer, bedrijven, instellingen en particulieren. Onze lijnen zijn kort en wij schakelen snel.

De advocaten en juristen verbonden aan ons advocatenkantoor beschikken stuk voor stuk over de nodige relevante ervaring in de rechtspraktijk. U kunt een beroep op ons doen voor juridisch advies op het betreffende vakgebied, procederen bij de rechtbank of andere instanties, het opstellen van contracten of onderhandelen.

Specialisten in het recht

Advocatenkantoor WS advocaten is juridisch gespecialiseerd op de volgende gebieden:

 • arbeidsrecht (waaronder ontslagrecht, vaststellingsovereenkomst, opstellen arbeidsovereenkomsten, re-integratie, opvolgend werkgeverschap
 • contractenrecht (o.a. wanprestatie, onrechtmatige daad, schadevergoeding)
 • huurzaken (o.a. ontruiming, Airbnb, huurcontracten, woon- en bedrijfsruimte)
 • letsel (ongeval, medische fout, beroepsziekte, whiplash, tevens overlijdensschade)
 • familierecht (echtscheiding, alimentatie, zorgplan, omgangsregeling, mediation)
 • bestuursrecht (o.a. verklaring omtrent gedrag, ambtenarenrecht, sociale zekerheid)
 • ondernemingsrecht,
 • militair recht.

Juridische diensten advocatenkantoor

De aan ons kantoor verbonden advocaten opereren landelijk. Ons team van advocaten en juristen beschikt over jarenlange juridische ervaring; veelal zijn zij verbonden aan een beroepsvereniging. Dit garandeert dat de advocaat op de hoogte is van recente jurisprudentie en wetswijzigingen.

Samenwerking

Als advocatenkantoor werken nauw samen met deurwaarders en andere vaste relaties zoals:

 • medisch adviseurs,
 • notarissen,
 • fiscalisten.

Kosten advocaat Amsterdam centrum

U kunt een advocaat van ons kantoor in Amsterdam zowel op betalende basis als op toevoegingsbasis inschakelen.

Met de Raad voor de Rechtsbijstand werken onze advocaten voor particulieren samen op basis van High Trust. Daardoor heeft u snel inzicht in de kosten als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.

In geval van een gerechtelijke procedure bij een rechtbank of bestuursorgaan, kunt u als particulier, ondernemer of bedrijf uw eigen advocaat aanwijzen als u verzekerd bent voor rechtsbijstand (rechtsbijstandsverzekering).

Persoonlijk contact met uw advocaat in centrum Amsterdam

Hert is bij ons gebruikelijk dat u samenwerkt met een vaste advocaat. Hierdoor kunnen wij een direct en persoonlijk contact met de aan ons advocatenkantoor verbonden advocaat in centrum Amsterdam garanderen. 

advocaat-amsterdam-centrum-advocatenkantoor0031205221999                                           advocatenkantoor-centrum-amsterdam-ondernemer-bedrijf

 

Call Now Button
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam