Advocatenkantoor in Amsterdam WS Advocaten

avatar

Advocatenkantoor Amsterdam: WS Advocaten

advocatenkantoor Amsterdam

Advocatenkantoor Amsterdam: WS advocaten en mediators heeft de nodige juridische ervaring in de advies- en procespraktijk. De ervaren advocaten van WS advocaten in Amsterdam zijn van oudsher specialist op zijn of haar vakgebied. Vandaar dat wij als advocatenkantoor al jarenlang optreden voor in het bijzonder bedrijven, maar eveneens voor ondernemers en particulieren in en buiten Amsterdam.

Advocatenkantoor AmsterdamSpecialisten voor arbeidsrecht en ontslagrecht

Als advocatenkantoor in Amsterdam geven wij juridisch advies over arbeidsrecht en ontslagrecht niet alleen aan werkgevers, maar ook aan werknemers en ondernemingsraden bij arbeidsconflicten over bijvoorbeeld:

 

Advocaten Amsterdam-zuidas

Advocatenkantoor voor contracten- en verbintenissenrecht

De advocaat contractenrecht van ons kantoor in Amsterdam adviseert verder over problemen met uw contractpartner, zoals bij vernietiging, nakoming, ontbinding van een contract of het recht op schadevergoeding. Tevens stellen wij overeenkomsten op.

Huurrecht in Amsterdam

Daarnaast geeft onze huurrechtadvocaat zowel aan huurders als verhuurders juridisch advies bij problemen over huur en huurcontracten, namelijk door middel van het opstellen van een huurovereenkomst, onderverhuur en ontruiming bij woonruimte maar ook bij bedrijfsruimte.

Advocatenkantoren arbeidsrecht en ontslagFamilierecht  

De familierechtadvocaat van WS advocaten is gespecialiseerd in echtscheiding en adviseert en onderhandelt daarom voor u over o.a.: alimentatie; omgangsregeling met de kinderen; maar ook over een ouderschapsplan of boedelverdeling. Aan ons kantoor is een mediator familierecht verbonden.

Bestuursrecht

Als advocatenkantoor gespecialiseerd in het bestuursrecht procederen wij bovendien voor u tegen de overheid, onder andere door middel van bezwaar en/of beroep tegen besluiten betreffende:

Letselschade

Onze letselschade advocaat verstrekt ook juridisch advies bij letsel- en overlijdensschade in aansprakelijkheidszaken, waaronder verkeersongevallen; onze andere whiplash; bedrijfs-/arbeidsongevallen. Daarnaast adviseren wij u ook over beroepsziekten (zoals asbest) en medische fouten.

Advocaat specialistAdvocatenkantoor voor juridisch advies en procedures 

Behalve het geven van juridisch advies voert advocatenkantoor WS Advocaten waar nodig rechtszaken bij alle gerechtelijke instanties, ter illustratie:

 

 

  • rechtbanken
  • Centrale Raad van Beroep
  • Raad van State
  • gerechtshoven
  • maar ook hoorcommissies, gemeentes en andere bestuursorganen.

Het maakt niet uit waar u woont of gevestigd bent. Wij opereren als Amsterdams advocatenkantoor namelijk landelijk en staan dus derhalve cliënten in het hele land bij. 

advocatenkantoor Amsterdam Contact met een ervaren en gespecialiseerde advocaat in Amsterdam

Kortom, wij zorgen graag voor een optimaal resultaat, en daartoe werkt advocatenkantoor WS advocaten in Amsterdam dus nauw samen met deurwaarders en diverse adviseurs. Met de Raad voor de Rechtsbijstand werken wij zodoende samen door middel van High Trust. Scherpe tarieven voor bedrijven en particulieren. Contact? Bel WS advocaten voor onder andere informatie en juridisch advies: 020-5221999.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Call Now Button
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam