Advocatenkantoor Amsterdam West

avatar

Advocatenkantoor Amsterdam WestAdvocatenkantoor Amsterdam West

U zoekt een advocatenkantoor voor cliënten uit Amsterdam West dat het beste bij u past en voor u een maximaal resultaat behaalt. De ervaren advocaten van ons advocatenkantoor zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld recente jurisprudentie en wetswijzigingen. De aan ons kantoor verbonden advocaten opereren landelijk vanuit Amsterdam en beschikken over jarenlange ervaring bij het beslechten van juridische geschillen; bovendien zijn wij als jurist verbonden aan beroepsverenigingen, zoals de Orde van AdvocatenDe advocaten van advocatenkantoor WS Advocaten voor cliënten uit Amsterdam West zijn sinds 1997 als advocaat gespecialiseerd werkzaam op de volgende rechtsgebieden:

 • arbeidsrecht (waaronder ambtenarenrecht, ontslagrecht, vaststellingsovereenkomst, opstellen arbeidsovereenkomsten, re-integratie, opvolgend werkgeverschap)
 • contractenrecht (o.a. wanprestatie, onrechtmatige daad, schadevergoeding)
 • huurzaken (o.a. ontruiming, Airbnb, huurcontracten, woon- en bedrijfsruimte)
 • letselschade (ongeval, medische fout, beroepsziekte, whiplash, tevens overlijdensschade)
 • familierecht (echtscheiding, alimentatie, zorgplan, omgangsregeling, mediation)
 • bestuursrecht (o.a. verklaring omtrent gedrag, ambtenarenrecht, sociale zekerheid)
 • ondernemingsrecht.

Advocatenkantoor Amsterdam OostJuridisch advies van een advocatenkantoor voor cliënten uit Amsterdam West dat het beste voor uw belangen opkomt

Wij verlenen als Advocatenkantoor voor cliënten uit Amsterdam West alle voorkomende juridische diensten, niet alleen geven wij juridisch advies, maar ook onderhandelen en procederen wij bij gerechtelijke instellingen voor zowel bedrijven, ondernemers, instellingen als particulieren. Uiteraard zijn onze advocaten pas tevreden als wij het beste resultaat voor u hebben bereikt.

WS advocaten voor cliënten uit Amsterdam West: specialisten in het recht en wet specialist

De door u gekozen jurist werkt als nodig tevens nauw samen met deurwaarders en andere vaste relaties zoals:

 • medisch adviseurs
 • notarissen
 • fiscalisten
 • Raad voor de Rechtsbijstand
 • Juridisch Loket

Kosten Advocatenkantoor voor cliënten uit Amsterdam West

Elke medewerker van ons kantoor is een ervaren specialist op zijn rechtsgebied. Wij treden voor u op zowel op betalende basis als op toevoegingsbasis.

Advocatenkantoor voor cliënten uit Amsterdam West: persoonlijk contact

Advocatenkantoor Amsterdam westHet is bij ons gebruikelijk dat u contact heeft met een vaste medewerker van ons kantoor en dat deze u blijft begeleiden. Hierdoor kunnen wij een direct en persoonlijk contact garanderen. Wij werken tevens met korte lijnen en scherpe prijzen. De ervaring leert dat dit door onze cliënten zeer op prijs wordt gesteld. Kortom, contact met of juridisch advies van Advocatenkantoor in Amsterdam West dat het beste bij u past? Bel 0031205221999.

Call Now Button
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam