Advocaten Spreekuur Amsterdam, gratis juridisch spreekuur WS Advocaten op woensdagmiddag

avatar

 

Advocaten spreekuur Amsterdam gratis arbeidsrecht Inloopspreekuur advocatenkantoor juridisch Amsterdam Zuid Rivierenbuurt loket

Gratis juridisch advies advocaten | spreekuur advocatenkantoor Amsterdam Zuid Rivierenbuurt woensdag 16 – 17.30 uur.

Gratis advies door onze advocaten? Advocatenkantoor WS Advocaten in Amsterdam Zuid (Rooseveltlaan 2, Rivierenbuurt) houdt elke woensdag tussen 16 en 17.30 uur een gratis inloopspreekuur waar onze advocaten particulieren en bedrijven (ondernemers) juridisch advies geven over arbeidsrecht. Tijdens dit wekelijkse advocatenspreekuur kunt u aan onze advocaten uw juridisch probleem of conflict voorleggen.

Vragen aan advocaten

Maak afspraak voor juridisch spreekuur

Onze advocaten geven tijdens het spreekuur antwoord op alle vragen op bijna alle rechtsgebieden. Onze advocaten en juristen in Amsterdam bespreken dan vrijblijvend uw hulpvraag of andere vragen waarvoor u een advocaat nodig heeft. Aan dit advies tijdens het spreekuur zijn dus geen kosten verbonden.

Gratis juridisch advies arbeidsrecht

Het spreekuur met gratis juridisch advies is bedoeld voor zowel ondernemers (werkgevers) als particulieren op elke woensdagmiddag van 16 tot 17.30 uur in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt.

Juridisch advies tijdens inloopspreekuur 

Tijdens het spreekuur geven onze advocaten en specialisten gratis en vrijblijvend juridisch advies op ons kantoor aan de Rooseveltlaan 2 in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt.

Spreekuur rechtsgebieden

U kunt tijdens het gratis juridisch inloopspreekuur in de Rivierenbuurt / Zuid ook bij onze advocaten terecht voor vragen of juridisch advies op de volgende gebieden:

Juridisch loket en Raad voor de Rechtsbijstand, gefinancierde rechtshulp

Indien nodig brengen wij u in contact met  het juridisch loket voor een korting op de eigen bijdrage als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Het juridisch loket verwijst u dan naar een van onze advocaten die voor u de aanvraag gefinancierde rechtshulp in orde maakt. U hoeft dus zelf geen afspraak te maken met het juridisch loket.

Contact over inplannen gratis juridisch advocaten spreekuur arbeidsrecht in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt

U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer zodat wij de afspraak voor het juridisch spreekuur op de woensdagmiddag op ons kantoor voor u kunnen inplannen.

NB: geen gratis advies over vaststellingsovereenkomst als de werkgever de juridische kosten vergoedt.


Advocaten spreekuur Amsterdam gratis arbeidsrecht Inloopspreekuur advocatenkantoor juridisch Amsterdam Zuid Rivierenbuurt loket WS Advocaten en mediators

Rooseveltlaan 2 – 4

1078 NH Amsterdam

020-5221999

info@wsadvocaten.nl

 

Call Now Button