mr. Liesbeth Boon

advocaat vreemdelingenrecht jeugdrecht Amsterdam

In 2009 ben ik afgestudeerd in het Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Na een korte onderbreking voor een studie aan de Universiteit d’Orléans in 2009, voltooide ik in 2011 de master Staats- en Bestuursrecht.

Vreemdelingenrecht

Mijn affiniteit met het vreemdelingenrecht en passie voor de advocatuur hebben mij ertoe gedreven mij te ontwikkelen tot een deskundig advocaat op het gebied van het Vreemdelingenrecht. Ik geef advies over verblijfsvergunningen en treed op in procedures tegen de Immigratie- en Naturalisatiedienst en Visadienst.

Jeugdrecht

Hiernaast houd ik mij bezig met alle onderdelen van het personen- en familierecht, in het bijzonder zaken met betrekking tot echtscheidingen, gezag, omgang, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Uitkering

Tenslotte ben ik gespecialiseerd in het Sociaal Zekerheidsrecht. Ik heb ruime ervaring opgedaan in uitkeringszaken. U kunt bij mij terecht als u bijvoorbeeld van fraude wordt beticht, uw uitkering wordt geweigerd of uw uitkering wordt ingetrokken.

Eerder was ik advocaat in Rotterdam en Zeist en werkzaam als griffier bij het Gerechtshof in Den Haag. Ik ben lid van de Vereniging van Jeugdrecht Advocaten Nederland. 

advocaat-amsterdam-tel 020 5221999 amsterdam-advocaat-tel 0657046440 advocaat-amsterdam-mail e-mail

 

 

advocaat-jeugdrecht-vreemdelingenrecht-amsterdam

 
advocaat amsterdam