mr. Mike van Eck

Mike van Eck advocaat AmsterdamSinds 2019 ben ik verbonden als advocaat aan WS advocaten en mediators te Amsterdam. Voorheen was ik werkzaam op advocatenkantoren in Leiden en Amsterdam.

Ik ben als advocaat civiel recht gespecialiseerd in het adviseren en procederen met betrekking tot het contractenrecht, waaronder met name het ondernemingsrecht en het huurrecht.

In huurrechtzaken sta ik zowel huurders en verhuurder bij van woonruimtes én bedrijfsruimtes. In huurrechtzaken ben ik bij uitstek gespecialiseerd in ontbindingen, ontruimingen en het huurrecht voor bedrijfsruimtes. Ik heb veel artikelen over het huurrecht gepubliceerd op onze website.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ondernemingen krijgen met veel verschillende zaken te maken. Van wanbetalers tot onjuiste leveringen. En van (dreigende) faillissementen tot bestuurdersaansprakelijkheid. Deze ondernemingen en/of hun bestuurders kan ik met raad en daad bijstaan.

Ik omschrijf mezelf als een pragmatische, analytische en betrokken advocaat: ik kom snel tot de kern van de zaak, waarna ik in overleg met de cliënt tot een pragmatische oplossing van het vraagstuk of het geschil kom. Indien een minnelijke oplossing niet wenselijk of mogelijk is, span ik me in om het onderste uit de kan te halen voor mijn cliënten.

advocaat-amsterdam-tel  003120 5221999         advocaat-amsterdam-huurrecht-vaneck e-mail

Call Now Button
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam