mr. Victor Oranje

advocaat ambtenarenrecht huurrecht Amsterdam

Nadat ik circa twintig jaar werkzaam ben geweest als jurist bij de Vreemdelingendienst en de politie in Amsterdam, heb ik enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar de advocatuur. Bij de vreemdelingendienst en politie hield ik mij bezig met het bestuursrecht en het civiele recht. De kennis en praktische juridische ervaring die ik daar heb opgedaan, komen mij nu in de praktijk goed van pas.

De nadruk in mijn praktijk ligt op het bestuurs– en huurrecht. Ik houd mij bezig met (bijstands)uitkeringen, handhavingszaken, bestuurlijke boetes (ook in verband met de verhuur via airbnb) en urgentieverklaringen.

De huurrechtzaken lopen wat dat betreft uiteen. Ik sta zowel huurder als verhuurder bij in complexe huurgeschillen. Dit kan gaan over de verplichtingen van huurder of verhuurder, beëindiging huur, onderverhuur, verhuur via airbnb (ook vergelijkbare websites), advisering over vakantieverhuur en B&B of het opstellen van huur- of verhuurcontracten.

Naast dat de nadruk van mijn praktijk ligt op het bestuurs- en huurrecht, ben ik gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Ik behandel met name ontslagprocedures en disciplinaire maatregelen.

 

Mijn ervaring is dat overtuigingskracht, vasthoudendheid en het gebruik van de juiste argumenten bepalend zijn voor een goede afloop.

advocaat-amsterdam-tel 020 5221999     advocaat-amsterdam-mail e-mail

Call Now Button
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam