mr. Egbert Dekker

avatar

Sinds 1 januari 2023 maak ik deel uit van WS Advocaten Amsterdam. Gedurende mijn rechtenstudie in Amsterdam heb ik de nodige juridische ervaring opgegaan bij een rechtsbijstandverzekeraar. Na de afronding van mijn masterstudie arbeidsrecht was ik werkzaam bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Inmiddels ben ik sinds 2017 werkzaam als advocaat. Mijn praktijk richt zich op het arbeidsrecht (ontslag, loongeschillen etc.), sociaal zekerheidsrecht (WW, ZW en bijstand) alsmede PGB, WMO, ZVW en WLZ (gezondheidsrecht), waarin ik zowel bedrijven als particulieren bijsta.

Ik hecht aan een open en directe communicatie met mijn cliënten. Een creatieve oplossing is vaak voor alle partijen bevredigend, maar in bepaalde gevallen zijn gerechtelijke procedures noodzakelijk. Hierbij procedeer ik voornamelijk tegen het UWV, gemeentes (participatiewet), rechtbanken en de Centrale Raad van Beroep. 

Bel mr. Egbert Dekker: 020 – 522 1999  

Mail mr. Egbert Dekker  

Ik ben lid van de VSAN, Vereniging Sociale Advocatuur Nederland en de VJAA, Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten.

U kunt bij mij terecht voor alle geschillen over arbeidsrecht en uitkeringen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten sta ik met de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is een advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Advocaat Amsterdam

Call Now Button