mr. Paul Snijders

advocaat arbeidsrecht ontslag Amsterdam

Sinds 1989 ben ik werkzaam als advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ontslagrecht en contractenrecht, aanvankelijk (in de algemene praktijk) in arrondissement Alkmaar en sinds 1992 in het civiele recht in Amsterdam. Vanaf 2000 ben ik aan mijn huidige kantoor verbonden. Als advocaat richt ik mij op juridische advisering en het voeren van procedures. Zowel het arbeidsrecht (waaronder ambtenarenrecht) als het contractenrecht is een uitgebreid rechtsgebied, dat voortdurend in ontwikkeling is en moet worden bijgehouden. Op deze boeiende rechtsgebieden bestaan er bijna geen standaard-zaken, omdat elk individueel geval (gelukkig) weer anders is. Voor sommige cliënten ben ik ook wel eens werkzaam op andere rechtsgebieden.

Een gerechtelijke procedure komt wat mij betreft aan de orde als de andere mogelijkheden om een probleem op te lossen zijn uitgeput. Moet er worden geprocedeerd, dan gaan als nodig alle registers open. Ik ben in het algemeen pas tevreden als de cliënt dat ook is.

Door het voeren van vele gerechtelijke procedures in de loop der jaren ben ik er overtuigd van geraakt dat niet alle rechtszaken bij voorbaat ‘gewonnen’ of ‘verloren’ zijn. Veel, zo niet alles, hangt af van de manier waarop je een zaak voorbereidt en aan de rechter presenteert. Een goede en actieve samenwerking met de cliënt is daarbij onontbeerlijk. Ik hecht aan een goed en persoonlijk contact met mijn clienten. De lijnen op ons kantoor zijn kort en informeel, wij zijn gewend om snel en effectief te handelen. Een afspraak kan altijd op korte termijn worden gemaakt.

In het beginstadium van een mogelijke zaak kan al veel worden gedaan, zoals dossieropbouw en het bepalen van een strategie. Een goede voorbereiding vergroot de kansen in een procedure of maakt een procedure zelfs overbodig.

Buiten de advocatuur ben ik verbonden aan een aantal instellingen in de gezondheidszorg. Tenslotte treed ik incidenteel nog op als mediator.

 

advocaat-amsterdam-tel  020 5221999   advocaat-amsterdam-mail  e-mail

 

 

 

arbeidsrecht advocaat amsterdam

 
advocaat amsterdam