mr. Paul Snijders

advocaat arbeidsrecht ontslag Amsterdam

In 1989 ben ik begonnen als advocaat. Ik ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslagrecht. Voorheen was ik werkzaam in het contractenrecht. Als advocaat richt ik mij op juridische advisering en het voeren van procedures. Het arbeidsrecht en ontslagrecht is een rechtsgebied dat nog steeds in ontwikkeling is. Op deze boeiende rechtsgebieden bestaan geen standaard-zaken, omdat elk individueel geval anders is.

Een gerechtelijke procedure komt aan de orde als de andere mogelijkheden zijn uitgeput. Moet er worden geprocedeerd, dan gaan als nodig alle registers open. Ik ben in het algemeen pas tevreden als de cliënt dat ook is.

Door het voeren van vele gerechtelijke procedures ben ik er overtuigd van geraakt dat weinig rechtszaken bij voorbaat ‘gewonnen’ of ‘verloren’ zijn. Veel, zo niet alles, hangt af van de manier waarop men een zaak voorbereidt en presenteert. Een actieve samenwerking met de cliënt is voor mij onontbeerlijk. Ik hecht aan een goed en persoonlijk contact. De lijnen op ons kantoor zijn kort en informeel, wij zijn gewend om snel en effectief te handelen. Een afspraak kan altijd op korte termijn worden gemaakt.

Een goede voorbereiding vergroot de kansen in een procedure of maakt een procedure zelfs overbodig.

Onderstaand enkele voorbeelden van zaken die ik recentelijk heb behandeld.


I have been practicing law since 1989. I gained extensive experience in the fields of Contract Law, Employment and Labour Law (advising and litigation). I provide comprehensive legal services to businesses entities, institutions, entrepreneurs and individuals. My proven approach is based on the observation that many cases are not a priori ‘strong’ or ‘weak’.

Case strength is determined by a combination of in-depth preparation efforts and presenting the arguments with great clarity and logic. I recognize that the best resolution is the one that occurs as early in the process as possible. Many cases can be settled before they reach the trial stage.


 

advocaat-amsterdam-tel 003120 5221999   advocaat-amsterdam-mail  e-mail

 

 

 

arbeidsrecht advocaat amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
error: copyright WS Advocaten Amsterdam
advocaat amsterdam