mr. Paul Snijders

advocaat arbeidsrecht ontslag Amsterdam

Sinds 1989 ben ik werkzaam als advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ontslagrecht en contractenrecht.  Als advocaat richt ik mij hoofdzakelijk op juridische advisering en het voeren van procedures. Zowel het arbeidsrecht (waaronder ambtenarenrecht) als het contractenrecht is een uitgebreid en boeiend rechtsgebied, dat voortdurend in beweging is. Op deze rechtsgebieden bestaan er bijna geen standaard-zaken, omdat elk geval weer anders is.

Een gerechtelijke procedure komt wat mij betreft aan de orde als de andere mogelijkheden om een probleem op te lossen zijn uitgeput.

Ik ben er van overtuigd dat niet alle zaken bij voorbaat ‘gewonnen’ of ‘verloren’ zijn. Veel, zo niet alles, hangt af van de manier waarop je een zaak presenteert. Een goede samenwerking met de cliënt is daarbij onontbeerlijk.

In het beginstadium kan al veel worden gedaan, zoals dossieropbouw en het bepalen van een strategie. Een goede voorbereiding vergroot de kansen in een procedure.

Buiten de advocatuur ben ik verbonden aan een aantal instellingen in de gezondheidszorg. Tenslotte treed ik incidenteel op als mediator.

 

advocaat-amsterdam-tel  020 5221999   advocaat-amsterdam-mail  e-mail

 

 

 

arbeidsrecht advocaat amsterdam

 
advocaat amsterdam